SERVICII

PRIN NOI, VISUL DUMNEAVOASTRA POATE DEVENII REALITATE!  Constructii piscine, constructii piscine in toata tara, intretinere piscine, constructii si amenajari gradini

Construim si intretinem in toata tara, piscine din beton tocretat de inalta calitate si placate cu gresita din sticla marca originala SPANIA de la VIDRE PUR de asemenea realizam orice tip de fantana artesiana sau cascada.

Tot prin tocretare realizam fose de mare capacitate, beciuri, pilonizari in apa, tuneluri, terase deschise ce tin loc de acoperis, etc.

Amenajari si intretineri de gradini ornamentale, foisoare  sau terase de vara cu grilluri complete, lucrari in piatra naturala, marmura , granit, travertin, mozaic, compozit, etc.

Realizam garduri de orice tip si model. Placari cu caramida aparenta sau piatra naturala. construim cele mai deosebite modele de cavouri, cripte. mausolee, etc. lucrari de cimitir complete. Lucrari civile si induistriale. Case, vile la rosu sau la gata. Hale industriale sau subsoluri de depozitare – parcare.

Realizam orice lucrare in domeniul constructii. Dvs. ne dati un teren gol, iar noi va dam inapoi un paradis al dumneavoastra.

 

OFERIM GRATUIT CLIENTILOR NOSTRII, PROIECTE 3D, CALCULE  ARHITECTURALE SI STRUCTURALE, DEVIZE  PE MATERIALE SI MANOPERA SI CONSULTANTA. ASTFEL, VETI STI CU EXACTITATE CUM VA ARATA DAR SI CU CE MATERIALE SE VA CONSTRUII LUCRAREA DUMNEAVOASTRA.

 

Nu ezitaţi să ne contactaţi cu orice întrebare sau observaţie.