Piscine
Art Dizain

Prioritatea noastră este satisfacţia dumneavoastra.

Desi suntem noi pe piata din romania, suntem experti in tocretare (beton presonat) si in ceea ce facem, datorita experientei acumulate de-a lungul anilor lucrati pe tot teritoriul Spaniei.

Vechimea noastra de peste 14 ani in acest domeniu, a calificat intreaga echipa pentru a va cuceri calitativ si optic cu lucrarile noastre, dar si cu durata acestora. Noi stim ca daca serviciile si produsele oferite de noi va vor satisface atat din punct de vedere calitativa cat si vizual, dumneavoastra ne veti recomanda mai departe. Construim cu suflet orice lucrare. Toti clientii nostri sunt egali in interesul nostru . Ne intereseaza ceea ce va intereseaza !!!

Sistemul de tocretare nu numai ca este de o inalta rezistenta in timp, unde poate atinge o durata de viata de pana la 70 – 80 de ani in romania si chiar de pana la 110 ani in Spania, ci este si un bun izolator datorita densitatii si presiunii cu care este aplicat, ceea ce ajuta cu castigul a 2 luni din sezonul de vara datorita temperaturii in grade pe care le castiga ca si izolator, dar si posibilitatatea de a modela prin construirea bazinului de inot ( piscina ) dupa placul si modelul ales de dumneavoastra. Nimic nu se comparacu sistemul de TOCRETARE si nici o tehnologie nu este asemanatoare cu acest tip de beton ca si rezistenta si modelaj. De aceea noi am adus pentru dumneavoastra tehnologia completa si utilajele necesare sistemului de tocretare pentru a va putea satisface dorinta de a avea o piscina deosebita si rezistenta in timp.